Ny kunst i konfirmandstuen i Lyngå!

Kom til KIRKEKAFFE og FERNISERING efter gudstjenesten på søndag d. 15. januar kl. 11. Her vil maleren Jørgen Winther Høgstrup fortælle om sin udstilling og besvare spørgsmål.
Efter flere års coronapause kan vi nu endelig vise ny kunst i konfirmandstuen i Lyngå. Og det er med en udstilling af malerier som vil tiltale de fleste. Det er realistiske motiver fortolket i dejlige sammenhængende farver og behagelig grad af detaljering.
Jørgen Winther Høgstrup fortæller om sig selv: ”Jeg er glad for muligheden for at udstille i disse lokaler, og håber også, at malerierne kan glæde de gæster og brugere, der kommer her de næste måneder. Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er arkitekt med eksamen fra Arkitektskolens Have- og Landskabskunstafdeling i 1984. Jeg har malet og tegnet hele livet, men det er dog først her i de senere år – efter arbejdslivet – at det for alvor har taget fat. Jeg er selvlært, men har deltaget på kurser tilrettelagt af professionelle kunstnere. Min motivverden er natur, landskab og portrætter (mennesker og dyr), altid med en konkret oplevelse som udgangspunkt. De seneste år har jeg særligt arbejdet med landskab og landskabsdetaljer i en fortolket realisme, men alligevel impressionistisk stil.”
Udstillingen varer til sidst i marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *