Oplev Landsbyen.

Giv en hjælpende hånd og der kvitteres med fællesspisning.

Indtil videre deltager Lene, Lars Bo og Tommy fredag eftermiddag – der er dog brug for flere. Kontakt evt. Lars Bo  på 23421744 (Lyngå’s repræsentant i Landbyrådet).

Skærmbillede 2017-09-08 kl. 13.16.40Program Oplev Landsbyen

 

710-2017-188072-Frivillige-til-Oplys-landsbyen

Kære alle, 

Først og fremmest skal I have mange tak for, at I alle har lyst til at hjælpe til at få Oplev Landsbyen til at blive en succes. Jeg har netop tjekket det første langtidsvejrvarsel, hvor det ser ud til at blive skyfrit. Det satser vi på, ikke kommer til at ændre sig!
Grunden, til at jeg skriver til jer, er at vi jo meget gerne vil invitere jer til at være en del af den fællesspisning, der afrunder Oplev Landsbyen den 23. september. Fællesspisningen starter kl. 17.30 og vil være i Grundfør forsamlingshus. Fællesspisningen er gratis som en lille tak for jeres store arbejde, men af hensyn til bestilling og forsøget på at afværge det værste madspild, vil vi gerne have en tilbagemelding fra jer, om I deltager lørdag aften fra kl. 17.30. I melder jer til ved at skrive til mig. Har I tilmeldt flere som frivillige, må I også gerne svare for dem med navns nævnelse  – så kan jeg bedre bevare overblikket. I må meget gerne forsøge, om I kan vende tilbage inden mandag – jo tidligere jo bedre. Angående yderligere information om mødetidspunkter, sted og direkte opgaver, så sender vi det til jer i næste uge. 

Med venlig hilsen

Anders Bjerggaard Nielsen AC-medarbejder Teknik og Kultur

Direkte tlf: 89644102 – Mobil: 51745266

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *