Sogneudflugt til Viskum

Torsdag d. 12. maj
I år runder vi sæsonen med højskoletimer af med en udflugt! Det bliver en tur til Viskum – en tur til præstens hjemegn.
Vi mødes kl 12.30 ved Retroworld i Lerbjerg, Lerbjergvej 31, og kører herfra i bus til Viskum Kirke, som ligger smukt placeret i Nørreådalen med Viskum Hovedgård ved sin side.
Tidligere skoleinspektør på Vejrum-Viskum Fællesskole Søren Nielsen vil fortælle os lidt om kirkens historie og det noget omtumlede forhold mellem kirke og hovedgård. Herefter vil Torsten Olesen, nuværende driftsleder af Viskum Hovedgård, fortsætte historien om hovedgården og give en mindre udendørs rundvisning.normal_DSC_9328

Og så trænger vi til en kop kaffe! Denne indtages – med både kage og snaps dertil – i Blomsterværkstedet OverViskum. Her vil ejer Birthe Ladefoged give et snapse-foredrag om Viskum Snaps, om middelalderens brug af urter, gennemgang af snapse m.m. – det hele krydret med mange gode historier.

Når vi kommer tilbage til Lerbjerg med bussen vil der være mulighed for en lille rundvisning på Retroworld, inden vi slutter dagen af med mormormad, der serveres kl. 18.
Vel mødt til en nostalgisk dag.

Pris for turen inkl. bus, kaffe og aftensmad: 125 kr. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet SENEST fredag d. 29. april til Bjørn Anthonsen, tlf. 2089 0739. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *