Sort nat i Lyngå

Kom og få en oplevelse ud over det sædvanlige, fredag d.24.august kl. 20.30 i Jonna og Ole’s have, Grusgraven 8, Lyngå. Haven vil være delvist oplyst af levende lys. Stemningen kombineres af lys, ost og  rødvin, tilsat harmonikamusik og Lyngå Folkekors stemmer.

Hadsten Havekreds står for arrangementet. Pris incl. rødvin, ost og underholdning kr. 75,- for medlemmer og kr. 100,- for ikke medlemmer.

Tilmelding senest d.14. august til Grethe Rasmussen, tlf.86981802 eller 24428856, mail: venusvej12@mail.dk, eller Jonna Majcher, tlf: 86914664, mail: jmaj@aarhus.dk

5 thoughts on “Sort nat i Lyngå

 1. Susan Jacobsen

  Kommentar till “sort nat i Lyngå.
  Mon det er Tranetoft der er Grusegraven nr8?
  Min mor Edith Balle Pedersen bodde nemligen der när hon var lille, og syndes hun genkender det? Vi njuter av att se alle bilder från Lyngå, men har svårt för att lokalisera det. Det var
  Nog 40 år sedan vi var i Lyngå.
  Med vänlig hälsning,/Susan og Edith Jacobsen numera boende i Sverige

  Svar
 2. Herluf Nydam Jensen

  Lige først i 1950,erne var jeg 10 år og da jeg kom fra et hjem med klaver, syntes min mor at jeg skulle lære at spille på et sådant, min lærer hed Børge Balle Pedersen og spillede i århus byorkester sividt jeg husker, en behagelig mand, der nok havde det svært med mine musikalske evner. Min far syntes det var spild af penge og jeg ville egentlig hellere ud at hjælpe på gården, så det holdt op.Børge må være bror til din mor. Jeg har fået oplyst at Børge kom til Sønderjylland og spillede i symfoniorkesteret dernede.
  Mvh Herluf Nydam

  Svar
  1. Susan Jacobsen

   Tack för att du ville svara på min kommentar.
   Min mor kan huske dig og har gått i skole med din syster Jytte! Vi snacker meget om Lyngå. Jag vill overraske min mor med en rejse till Lyngå i sommer da hon blir 80 år.
   Vi spekulerade på om Grusegraven 8 var det samme som Tranetoft, där mor bodde? Det stämmer att mors bror är Börge, han bor numera i Sönderborg.
   Tack ännu en gang för ditt svar/Susan Jacobsen

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *