Udstilling i konfirmandstuen.

I januar og februar udstiller Inger Marie Christensen

Lidt om min baggrund:
Siden 1991 har jeg modelleret porcelænsdukker. Processen er sjov og udfordrende til det færdige resultat. Heri indgår farvevalg-kreation af tøjet og hår, som nu giver dukken helhed og harmoni. Lysten og fantasien, trangen til skabelse er en indre glæde og fornøjelse for mig.

Ved en venindes invitation til et weekends kursus i akrylens store malekunst blev min nysgerrighed til mere og jeg blev henvist til kursus på Enghøj v/Lieselotte Skov Petersen, som jeg nu gennem nogle sæsoner har deltaget i. Været med i Enghøjgruppens udstilling to gange i Sløjfen. Udstilling med mine dukker i Sløjfen, og en maleri udstilling i Voldby. Rigtig spændende både at se og høre publikums reaktioner.

Deltog i Enghøj gruppens, Mal & Rejs 1-8. maj 2011 til Abruzzo i Italien, som blev en fantastisk rejse. Under mottoet ”Fra landskabs maleri til det abstrakte ” Oplever de samme glæder de indre processer er overført til mine billeder med farver og kompositioner, men jeg er stadig i læringsprocessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *