Det våde vesten

WP_20150815_19_06_59_Pro (1280x720)Tak for opbakningen til årets legepladsfest!

Legepladsens Venner havde igen i år forvandlet legepladsen til det vilde vesten den 3. weekend i august. Det vildeste i år var dog vejret, der ikke ligefrem viste sig fra sin venlige side. Både fredag og lørdag stod den på regn samt lyn og torden i lange baner – så det vilde vesten blev til det våde vesten.

Weekenden bød på både banko, ponyridning, guldgravning, amerikansk lotteri, helstegt pattegris og ikke mindst DJ Frederik der gav den gas med discolys og røgmaskinen, da mørket sænkede sig over Lyngå lørdag aften.

Stor tak til alle, der ikke bare var med til at gøre legepladsfesten mulig, men også var med til at skabe det, som hele legepladsfesten drejer sig om: hygge, samvær – og ikke mindst overskud, så vi kan vedligeholde og forbedre legepladsen til gavn for os alle! Det var dejligt at se, at så mange valgte at trodse regnen og mødte op for at støtte legepladsen!

Vi glæder os til at se jer igen næste år – sæt allerede nu kryds i kalenderen den 3. weekend i august, nemlig den 19. – 20. august 2016.

 

Bemærk, at der stadig står fade mv. i bålhytten til afhentning af rette ejermand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *