Højskoletime – HÅNDVÆRK, KUNST OG LIVSKUNST.

Højskoletime i konfirmandsstuen, Lyngå Præstegård

Torsdag d. 3. marts kl. 11.00 – husk tilmelding senest 26. februar til Inge Klausen på tlf. 5382 1950. 

HÅNDVÆRK, KUNST OG LIVSKUNST

Fillip Møller – en passioneret sten- og billedhugger, som lever og ånder for det gode og veludførte håndværk. Kom og hør sten- og billedhugger Filip Møller fortælle om sit liv og virke. Lad dig blive ført rundt i symbolikken og typografiens verden, og se hvordan Filip i sit arbejde forener kunst og personlige minder til enestående skulpturer og mindesten. Kom med på en interessant og ufor- glemmelig tur ud på kirkegården – en tur på kirkegården bliver aldrig mere det samme efter en stund med Filip. ”Jeg åbner øjnene for det vi ser, og ikke mindst det vi ikke umiddelbart ser”.

Bliv guidet rundt af en mand med stor empati og respekt for de pårørende, som kommer med ønsket om et minde af et for dem unikt og særligt menneske, og få et nyt syn på grav- og mindesten og kirkegårdskultur.

”Et varmt og ærligt menneske, der tro mod egne værdier, fortæller om sit liv og virke. En ildsjæl med omtanke for miljø og de svage og udsatte. For hvem kunsten og det gode håndværk kommer før trosretning og tilhørsforhold – altid det gode veludførte håndværk. Du sidder tilbage og tænker – var der dog bare flere, som så uselvisk gjorde en forskel”. Med Filips egne ord ”Du skal selv være den forskel, du gerne vil se i verden”. 71a28cbd24cad3456288bbdb3a20a0cf_400x400

Fælles for højskoletimerne:

En times foredrag/underholdning hvorefter vi spiser sammen. Nis og Inge laver deres berømte suppe og kræser for os.

Tilmelding af hensyn til maden fredagen før til Inge Klausen på tlf. 5382 1950.
Pris kr. 50,- 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *