Udstillinger i Konfirmandstuen.

Udstillinger i Konfirmandstuen.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
01/04/2012
00:00

Lokation
Konfirmandstuen

Kategorier
Ingen Kategorier


Udstillinger af Kirsten Schmidt, malerier og Sigrid Bjerre, håndlavet papir  i marts, april og maj i Lyngå Konfirmandstue.

Jeg hedder Kirsten Schmidt, er pensionist og bosiddende i Hinnerup. Min interesse for den kreativt skabende side i livet har altid fulgt mig, om end på det mere barnlige plan via mit mangeårige arbejde med børn. De sidste to år har jeg leget med akrylmaleriet på et mere voksent niveau. Inspirationen kommer fra de helt nære ting, farver, former, linier, følelser, lys og ikke mindst fra min læremester Lieselotte Skov-Petersen og mine medkursister.
Andre interesser? Ja, jeg læser altid, og har altid bøger på ønskelisten og om sommeren har jeg stor glæde af at følge havens skiftende udtryk, jeg har jo selv malet den med planter.

Mit navn er Sigrid Bjerre, jeg har altid været fascineret af håndlavet papir, og har arbejdet med det gennem mange år. Grundmaterialerne til papiret består af: genbrugspapir, abaca (bananblade) og bomuld. For at give papiret struktur tilsættes der bl.a. ting fra naturen såsom blomsterfrø, blade, kogt halm, brændenælder, majsblade og græs. Materialerne bearbejdes videre med lim, lak, farver og voks – kun fantasien sætter grænser for både materialevalg og formgivning. Udformningen bliver ofte til skåle og meget andet. Jeg laver papir for min egen skyld, fordi jeg kan lide det, men håber alligevel, at andre kan få fornøjelse af at se, hvad man kan få ud af bl.a. genbrugspapir blandet op med meget andet materiale.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *